Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 618

Engels 6e jaar(van half B1 naar B1)

Engels 6e jaar(van half B1 naar B1)
Cursuscode: 618

   De taalcursus Engels 6e jaar werkt 15 lessen van 1,5 uur aan vaardigheden als lezen, spreken, luisteren en schrijven. De cursus wordt volledig in het Engels gegeven. 

   Niveau
   Aan het einde van de taalcursus beheerst u het Engels op niveau B1, dat wil zeggen dat u het Engels goed beheerst. Wilt u checken of het niveau van deze cursus bij u past? Test uw niveau met de gratis Fairway-toets: http://www.fairway-online.nl/pdf/Fairway1/Instaptoets.pdf

   Lesmateriaal en huiswerk
   De taalcursus Engels  behandelt hoofdstuk 8 tot en met 14 van het boek Fairway 3, Het boek is verkrijgbaar op de Volksuniversiteit van eind augustus tot ongeveer 3 weken na de start van de cursus. Houd rekening met ongeveer 2 uur huiswerk per week.

    

    Maandag 11 februari 2019
    15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
    Prijs: € 234,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
    Dhr. R. (Ron) Kaptein
    Boek: Fairway 3 (klik hier voor meer informatie)
    20:30 - 22:00
    Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
    Inschrijving nog open >
    R. (Ron) Kaptein
    R. (Ron) Kaptein
    Ik heb de lerarenopleiding Engels aan de HRO gedaan en leer nog steeds nieuwe woorden; o.a. door te lezen. Het unieke van het Engels is dat het verreweg de meeste vreemde taal sprekers heeft (meer dan 700 miljoen.) In het buitenland heeft u een grotere kans in het Engels te communiceren dan in een andere taal. Engels leren is een levenslange hobby. Misschien wilt u Sherlock Holmes lezen; Amerikaanse TV-series volgen; internetjargon willen snappen; weten waar de Beatles over zongen (behalve over Love); de Australische Outback zien; weten waarom uw familieleden zo???n fan zijn van Katy Perry; of gewoon met anderen praten. Fouten maken mag niet alleen, het is zelfs noodzakelijk om uw Engels te verbeteren. In de les doet u dit met behulp van o.a. (quiz)vragen en antwoorden. Kortom: durf te leren!