Engels 6e jaar(van half B1 naar B1)

De taalcursus Engels 6e jaar werkt 15 lessen van 1,5 uur aan vaardigheden als lezen, spreken, luisteren en schrijven. De cursus wordt volledig in het Engels gegeven.

Niveau
      Aan het einde van de taalcursus beheerst u het Engels op niveau B1, dat wil zeggen dat u het Engels goed beheerst. Wilt u checken of het niveau van deze cursus bij u past? Test uw niveau met de gratis Fairway-toets: http://www.fairway-online.nl/pdf/Fairway1/Instaptoets.pdf

Lesmateriaal en huiswerk
      De taalcursus Engels  behandelt hoofdstuk 8 tot en met 14 van het boek Fairway 3, Het boek is verkrijgbaar op de Volksuniversiteit van eind augustus tot ongeveer 3 weken na de start van de cursus. Houd rekening met ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Woensdag 13 februari 2019
        15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
        Prijs: € 210,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
        Dhr. D. (Daan) Peters
        Boek: Fairway 3 (klik hier voor meer informatie)
        Inschrijving nog open >
        D. (Daan) Peters
        Ik studeerde met veel plezier Engelse Taal en Cultuur, en voltooide de aansluitende docentenopleiding aan de Universiteit Leiden. Het Engels is een wereldtaal, die goed van pas komt in de communicatie met anderstaligen. Onze cursusreeks beginnen we bij het begin, met een (eenvoudige) begroeting van de medecursisten: een taal leren doe je immers niet alleen! Daarna werken we samen toe naar een betere beheersing van allerlei andere nuttige 'taalhandelingen': zoals het kopen van een treinkaartje (niveau A1), het geven van huishoudelijke adviezen (niveau A2), het doen van aangifte bij een diefstal (niveau B1), en het schrijven van sollicitatiebrieven (niveau B1+). Tijdens de cursussen komen er allerlei geschreven teksten en alledaagse gesprekken voorbij, waardoor we natuurlijk ook over de verschillende Engelstalige culturen leren. Alles wat noodzakelijk is om jezelf te redden tussen Engelstaligen komt aan bod!