Engels 8e jaar(van half B2 tot B2)

• Beginniveau halverwege B2, eindniveau B2.

Houdt rekening met ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Dinsdag 12 februari 2019
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 17:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 234,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. C.G. (Cato) Blijdorp
Boeken: Life - Intermediate, student's book, Life - Intermediate, workbook (klik hier voor meer informatie)
C.G. (Cato) Blijdorp
Mevr. (Cato) Blijdorp geboren 1960 te Werkendam/Sleeuwijk. Zij heeft een lerarenopleiding te Rotterdam gevolgd en het diploma HR+O Engels en maatschappijleer behaald. Zij is parttime werkzaam als docente Engels op een VMBO te Rijswijk. Zij geeft Engels voor volwassenen in een buurthuis en sinds 2001 bij de Rotterdamse Volksuniversiteit.   Ik let bij het lesgeven vooral op de uitspraak en woordenschat. Ik praat graag Engels met de cursisten, zo leer je de taal sneller. De cursist maakt naast huiswerk uit het boek, ook af en toe een kleine test, dit bevordert de motivatie. Verder bereidt iedere cursist een onderwerp voor, dat in de groep wordt besproken.