Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 853

Engels Conversatie B1

Engels Conversatie B1
Cursuscode: 853

De taalcursus Engels Conversatie werkt 15 lessen van 1,5 uur aan Engelse spreekvaardigheid. In de lessen staat conversatie met medecursisten centraal. De cursus wordt volledig in het Engels gegeven. De nadruk ligt op het voeren van gesprekken in alledaagse situaties. Over het algemeen gaat het over onderwerpen uit de actualiteit. Tevens kan u gevraagd worden om een korte presentatie in het Engels te geven. Ook komen grammatica, woordenschat, leesteksten en uitspraak aan de orde.

De niveau-aanduiding B1 is een globale indicatie. Cursisten die iets onder of boven het aangegeven niveau zitten, kunnen deelnemen. U kunt zelf uw niveau checken door de Fairway-toets te maken. http://www.fairway-online.nl/pdf/Fairway1/Instaptoets.pdf

Dinsdag 11 februari 2020
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 238,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. I. (Inge) Dijkstra
18:45 - 20:15
Locatie: Locatie Palmentuin (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
I. (Inge) Dijkstra
I. (Inge) Dijkstra
Engels is altijd al mijn favoriete taal geweest en met mijn opleidingen tot vertaler en taaldocent Engels kwam dit goed van pas voor een lange carrière in het vak Engels. Momenteel geef ik vooral taallessen Engels aan volwassenen en ik doe dat met heel veel plezier. Bij de Volksuniversiteit werken vind ik vooral zo leuk omdat de cursisten zo gemotiveerd zijn en ik les kan geven aan mensen van allerlei leeftijden en nationaliteiten.