Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 626

Engels Conversatie B2

Engels Conversatie B2
Cursuscode: 626

De taalcursus Engels Conversatie op niveau B2 werkt 15 lessen van 1,5 uur aan Engelse spreekvaardigheid. In de lessen staat conversatie met medecursisten centraal.

De cursus wordt volledig in het Engels gegeven. De nadruk ligt op het voeren van gesprekken in alledaagse situaties. Over het algemeen gaat het over onderwerpen uit de actualiteit. Tevens kan u gevraagd worden om een korte presentatie in het Engels te geven. Andere aspecten van het leren van een taal, zoals grammatica en schrijven spelen een aanvullende rol.

De niveau-aanduiding B2 is een globale indicatie. De taalcursus Engels Conversatie is gericht op Engelse spreekvaardigheid op een wat hoger dan gemiddeld niveau en is geschikt voor mensen die eerder de B1-cursus hebben gevolgd en/of hun niveau nog willen verbeteren. Cursisten die iets onder of boven het aangegeven niveau zitten, kunnen deelnemen.

Donderdag 14 februari 2019
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 234,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. I. (Inge) Dijkstra
18:45 - 20:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
I. (Inge) Dijkstra
I. (Inge) Dijkstra
Engels is altijd al mijn favoriete taal geweest en met mijn opleidingen tot vertaler en taaldocent Engels kwam dit goed van pas voor een lange carrière in het vak Engels. Momenteel geef ik vooral taallessen Engels aan volwassenen en ik doe dat met heel veel plezier. Bij de Volksuniversiteit werken vind ik vooral zo leuk omdat de cursisten zo gemotiveerd zijn en ik les kan geven aan mensen van allerlei leeftijden en nationaliteiten.