Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 633

Engels 5

Engels 5
Cursuscode: 633

De taalcursus Engels 5 werkt 16 lessen van 1,5 uur aan vaardigheden als lezen, spreken, luisteren en schrijven. De cursus wordt volledig in het Engels gegeven. Houd rekening met ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Niveau
Aan het einde van de taalcursus beheerst u het Engels op niveau half B1, dat wil zeggen dat u het Engels goed beheerst maar nog niet in staat bent om volledig in het Engels te werken of studeren. 

U kunt zelf uw niveau checken door een of meerdere van de Fairway-toetsen te maken. Er zijn 3 niveaus, met bijbehorende luisterfragmenten. Achteraan elke toets staan de oplossingen en kunt u met het aantal punten uw advies bekijken: https://fairway-online.nl/

Lesmateriaal en huiswerk
De taalcursus Engels  behandelt hoofdstuk 1 tot en met 7 van het boek Fairway new 3, houd rekening met ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Dinsdag 8 februari 2022
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 289,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. C.G. (Cato) Blijdorp
Boek: Fairway new 3 (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
C.G. (Cato) Blijdorp
C.G. (Cato) Blijdorp
Mevr. (Cato) Blijdorp geboren 1960 te Werkendam/Sleeuwijk. Zij heeft een lerarenopleiding te Rotterdam gevolgd en het diploma HR+O Engels en maatschappijleer behaald. Zij is parttime werkzaam als docente Engels op een VMBO te Rijswijk. Zij geeft Engels voor volwassenen in een buurthuis en sinds 2001 bij de Rotterdamse Volksuniversiteit.   Ik let bij het lesgeven vooral op de uitspraak en woordenschat. Ik praat graag Engels met de cursisten, zo leer je de taal sneller. De cursist maakt naast huiswerk uit het boek, ook af en toe een kleine test, dit bevordert de motivatie. Verder bereidt iedere cursist een onderwerp voor, dat in de groep wordt besproken.