Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 634

Engels 5

Engels 5
Cursuscode: 634

De taalcursus Engels 5 werkt 16 lessen van 1,5 uur aan vaardigheden als lezen, spreken, luisteren en schrijven. De cursus wordt volledig in het Engels gegeven. Houd rekening met ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Niveau
Aan het einde van de taalcursus beheerst u het Engels op niveau half B1, dat wil zeggen dat u het Engels goed beheerst maar nog niet in staat bent om volledig in het Engels te werken of studeren. 

U kunt zelf uw niveau checken door een of meerdere van de Fairway-toetsen te maken. Er zijn 3 niveaus, met bijbehorende luisterfragmenten. Achteraan elke toets staan de oplossingen en kunt u met het aantal punten uw advies bekijken: https://fairway-online.nl/

Lesmateriaal en huiswerk
De taalcursus Engels  behandelt hoofdstuk 1 tot en met 7 van het boek Fairway new 3, houd rekening met ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Donderdag 10 februari 2022
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 289,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. I. (Inge) Dijkstra
Boek: Fairway new 3 (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
I. (Inge) Dijkstra
I. (Inge) Dijkstra
Engels is altijd al mijn favoriete taal geweest en met mijn opleidingen tot vertaler en taaldocent Engels kwam dit goed van pas voor een lange carrière in het vak Engels. Momenteel geef ik vooral taallessen Engels aan volwassenen en ik doe dat met heel veel plezier. Bij de Volksuniversiteit werken vind ik vooral zo leuk omdat de cursisten zo gemotiveerd zijn en ik les kan geven aan mensen van allerlei leeftijden en nationaliteiten.