Frans 2e jaar(van half A1 tot A1)

De taalcursus Frans 2e jaar is bedoeld voor gevorderde beginners. De cursus heeft 24 lessen waarin u werkt aan de taalvaardigheden; lezen, schrijven, luisteren en spreken. In de lessen is de steuntaal Nederlands, maar vanaf het begin wordt er zoveel mogelijk Frans gesproken. Dit oefent u ook met uw medecursisten.

Niveau taalcursus Frans
    Na afloop van de cursus heeft u het niveau A1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U kunt uzelf voorstellen, vragen stellen en uzelf redden in simpele alledaagse situaties.

Lesmateriaal
    De cursus werkt met de lesmethode Voyages. Het werk- en tekstboek Voyages 1 zijn voorafgaand aan de cursus te koop aan de receptie. In deze taalcursus Frans 2e jaar wordt dit boek behandeld vanaf hoofdstuk 7.  U kunt rekenen op 2 uur huiswerk per week.

Woensdag 26 september 2018
      24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
      Prijs: € 295,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
      Mw. R. (Renske) Langebeek
      Boeken: Voyages 1 tekstboek , Voyages 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)
      Locatie: Locatie Palmentuin (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
      R. (Renske) Langebeek
      Bonjour. Mijn naam is Renske Langebeek. Ik heb aan de RU Utrecht Frans gestudeerd en in Amsterdam de HBO opleiding Museologie gedaan. Vervolgens ben ik in Parijs gepromoveerd aan het Muséum national d???Histoire naturelle. Sinds lange tijd werk ik als docent Frans aan de Hogeschool Rotterdam. Daarnaast geef ik Kunstgeschiedenis aan de Volksuniversiteit Oss en lezingen over musea voor de Alliance Française.