Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 147

Frans 3e jaar(van A1 tot half A2)

Frans 3e jaar(van A1 tot half A2)
Cursuscode: 147

De taalcursus Frans 3e jaar is voor mensen die basiszinnen kunnen maken en simpele correcte gesprekken kunnen voeren. In 24 lessen leert u steeds beter Frans. De cursus richt zich op verschillende taalvaardigheden, zoals lezen, schrijven, luisteren en spreken. In de lessen wordt bijna geen Nederlands meer gesproken, alleen om ingewikkelde zaken uit te leggen.

Niveau taalcursus Frans
Na afloop van de cursus heeft u het niveau half A2 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U kunt basisgesprekken voeren. Wilt u checken of het niveau van deze cursus bij u past? Test uw niveau met de gratis toets: https://voyagesnieuw.nl/voyages-2-nieuw/

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Voyages. Het werk- en tekstboek, De taalcursus Frans 3e jaar behandelt het eerste deel van het boek Voyages 2. U moet rekenen op 2 uur huiswerk per week.

Donderdag 24 september 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 296,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. L.M.H (Marie-Hélène) van Wijk-Bessone
Boeken: Voyages 2 tekstboek , Voyages 2 werkboek (klik hier voor meer informatie)
11:00 - 12:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
L.M.H (Marie-Hélène) van Wijk-Bessone
L.M.H (Marie-Hélène) van Wijk-Bessone
Ik ben geboren in Zuid-Frankrijk en woon sinds 1988 in Nederland. In 1995 heb ik mijn NT2 diploma behaald om aan de slag te kunnen als docent. Sinds 1997 ben ik werkzaam als docente Frans bij de Volksuniversiteit Spijkenisse en bij meerdere Taalbureaus voor bedrijfsgerichte cursussen. Buiten het leren van de grammatica is de spreekvaardigheid heel belangrijk. Dus, durf te praten en wees niet bang om fouten te maken.