Frans 5e jaar(van A2 tot half B1)

De taalcursus Frans 5e jaar is voor mensen die het Frans al goed beheersen. De cursus richt zich op verschillende taalvaardigheden, zoals lezen, schrijven, luisteren en spreken. In de lessen wordt bijna geen Nederlands meer gesproken.

Niveau taalcursus Frans
Na afloop van de cursus heeft u het niveau half B1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Voyages. Het werk- en tekstboek, de boeken zijn verkrijgbaar op de Volksuniversiteit tot ongeveer 3 weken na de start van de cursus. De taalcursus Frans 5e jaar behandelt het eerste deel van het boek Voyages 3.  U moet rekenen op 2 uur huiswerk per week.

Donderdag 27 september 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 322,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. L.M.H (Marie-Hélène) van Wijk-Bessone
Boek: Voyages 3 (klik hier voor meer informatie)
L.M.H (Marie-Hélène) van Wijk-Bessone
Ik ben geboren in Zuid-Frankrijk en woon sinds 1988 in Nederland. In 1995 heb ik mijn NT2 diploma behaald om aan de slag te kunnen als docent. Sinds 1997 ben ik werkzaam als docente Frans bij de Volksuniversiteit Spijkenisse en bij meerdere Taalbureaus voor bedrijfsgerichte cursussen. Buiten het leren van de grammatica is de spreekvaardigheid heel belangrijk. Dus, durf te praten en wees niet bang om fouten te maken.