Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 765

Frans beginners 1

Frans beginners 1
Cursuscode: 765

De taalcursus Frans beginners 1 is geschikt voor echte beginners en gaat ervan uit dat u geen voorkennis heeft. De cursus richt zich op de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. In de lessen is de steuntaal Nederlands, al wordt er in de klas gaandeweg telkens meer Frans gesproken.

Niveau taalcursus Frans 

De beginnerscursus Frans bestaat uit drie lesblokken, ieder blok bestaat uit 16 lessen van 90 minuten en na afloop van drie blokken bent u op niveau A1. Na afloop van deze cursus heeft u het niveau A0.1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen (voor meer informatie zie https://detaalbrigade.nl/taalniveaus). Twijfelt u welk niveau geschikt is? U kunt een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Voyages 1. Tijdens deze taalcursus worden hoofdstuk 1 t/m 4 behandeld. U kunt rekenen op 2 uur huiswerk per week.

Woensdag 16 maart 2022
12 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 237,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. K. (Karin) Gerretsen, Dhr. E. (Esfaindyar) Daneshvar
Boeken: Voyages 1 werkboek , Voyages 1 tekstboek (klik hier voor meer informatie)
20:00 - 22:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
K. (Karin) Gerretsen
K. (Karin) Gerretsen
E. (Esfaindyar) Daneshvar
E. (Esfaindyar) Daneshvar
Ik kom uit Frankrijk en heb, naast mijn diploma Franse taal en cultuur, een Master in Beeldkunsten en -technologie gehaald (Arts et Technologie de l'Images). Ik heb jaren gewerkt op het gebied van kunst en design en in grote bedrijven. Ik hou ervan om op een persoonlijke manier naar de wereld te leren kijken. Daarom wil ik graag de cursus 'Hertekennen' (herkennen/tekenen) geven in het kader van 'Creativiteit'. Het is een cursus in tekenen en het herkennen van volumes in de natuur. Hoe kijk je naar je omgeving en de stad waarin je woont (architectuur, gebouwen, natuur en monumenten). Hoe maak je op je eigen manier een mooie en leuke poster en leg je licht en schaduwen vast op papier met een eenvoudige techniek.