Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 132

Frans beginners 3

Frans beginners 3
Cursuscode: 132

De taalcursus Frans beginners 3 is bedoeld voor beginners en is het vervolg van Frans beginners 2. De cursus heeft 16 lessen waarin u werkt aan de taalvaardigheden; lezen, schrijven, luisteren en spreken. In de lessen is de steuntaal Nederlands, maar vanaf het begin wordt er zoveel mogelijk Frans gesproken. Dit oefent u ook met uw medecursisten.

Niveau taalcursus Frans

De beginnerscursus Frans bestaat uit drie lesblokken, ieder blok bestaat uit 16 lessen van 90 minuten en deze cursus is het laatste deel. Na afloop van deze cursus heeft u niveau A1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen (voor meer informatie zie https://detaalbrigade.nl/taalniveaus). Twijfelt u welk niveau geschikt is? U kunt een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal 

De cursus werkt met de lesmethode Voyages 1 nieuw, hoofdstuk 9 t/m 12. Met Voyages – nieuw maken de cursisten op rustige en onderhoudende wijze kennis met de Franse taal. De instructies en uitleg zijn in deel 1 in het Frans en gedeeltelijk in het Nederlands. De mondelinge communicatie staat voorop: de oefeningen bieden veel mogelijkheden tot samenwerken en veel gelegenheid om in gesprekssituaties het geleerde direct toe te passen. Zo wordt de Franse taal vanaf het begin veel gebruikt. Na afloop kun je je heel behoorlijk redden in het Frans. Je kunt boodschappen doen, de weg vragen en het antwoord verstaan!

U kunt rekenen op 2 uur huiswerk per week.

Dinsdag 27 september 2022
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 273,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Asnay) Marquez Molina
Boeken: Voyages 1 tekstboek , Voyages 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
A. (Asnay) Marquez Molina
A. (Asnay) Marquez Molina
Gepassioneerde en enthousiaste docent met ruim 18 jaar ervaring in het onderwijs. Geef les op een interactieve en levendige manier. Bezit uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in het Spaans, het Frans, het Engels, als in het Duits. Bekend met efficiënte lesmethodes en praktische gereedschappen voor het behalen van internationale diploma’s (B1, B2 Frans, Alliance Française) en (A1 en A2 Duits, Goethe Instituut). "Geniet elke les en maak gebruik van een mooi leerritme".