Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 133

Frans half gevorderden 1

Frans half gevorderden 1
Cursuscode: 133

De taalcursus Frans half gevorderden 1 is bedoeld voor gevorderde beginners en is het vervolg van Frans beginners 3. De cursus heeft 16 lessen waarin u werkt aan de taalvaardigheden; lezen, schrijven, luisteren en spreken. In de lessen is de steuntaal Nederlands, maar vanaf het begin wordt er zoveel mogelijk Frans gesproken. Dit oefent u ook met uw medecursisten. 

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Voyages 2, het werk- en tekstboek. Tijdens de taalcursus Frans half gevorderden 1 wordt dit boek vanaf hoofdstuk 1 t/m 4 behandeld. U moet rekenen op 2 uur huiswerk per week.

Maandag 26 september 2022
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 268,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. H. (Harriet) Weststrate
Boeken: Voyages nieuw 2 tekstboek , Voyages nieuw 2 werkboek (klik hier voor meer informatie)
11:30 - 13:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
H. (Harriet) Weststrate
H. (Harriet) Weststrate
Harriet Weststrate (1965) studeerde Franse taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Leiden. Tijdens haar studie begon zij met lesgeven aan de Volksuniversiteit Vlaardingen en doet dat ondertussen al ruim 30 jaar met veel plezier. Om zich naast het ondertitelen van Franse films verder te specialiseren in het vertalen volgde zij 7 jaar geleden de opleiding voor literair vertaler Frans-Nederlands aan de Vertalersvakschool in Amsterdam. Naast Frans en vertalen is film haar grote passie. Zij is filmdocent voor Eye filmmuseum en runt het filmtheater in Vlaardingen.