Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 159

Grieks 1

Grieks 1
Cursuscode: 159

In 16 lessen leert u het Griekse alfabet lezen, schrijven en gebruiken. Ook oefent u met spreken. U begint met het opbouwen van een basis woordenschat en leert eenvoudige basiszinnen te maken. De cursus richt zich op vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. In de lessen wordt veel geoefend met medecursisten. 

Niveau taalcursus Grieks
De taalcursus Grieks is bedoeld voor beginners en gaat ervan uit dat u geen voorkennis heeft. Na afloop van de cursus heeft u het niveau A0.1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen (voor meer informatie zie https://detaalbrigade.nl/taalniveaus). Twijfelt u welk niveau geschikt is? U kunt een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal
Tijdens de cursus wordt het Milào basisicursus Nieuwgrieks oefen- en tekstboek gebruikt, waarvan hoofdstukken 1 t/m 5 worden behandeld. U moet rekenen op ongeveer 2,5 uur huiswerk per week.

Woensdag 22 september 2021
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 260,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. Z. (Zacharoula) Triantafyllou
Boeken: Milào basiscursus Nieuwgrieks tekstboek , Milào basisicursus Nieuwgrieks oefenboek (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Aanmelden wachtlijst >
Z. (Zacharoula) Triantafyllou
Z. (Zacharoula) Triantafyllou
Ik ben een native speaker Grieks en gediplomeerde docent Nieuwgrieks. Ik heb Nieuwgriekse Taal en Cultuur gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met een specialisatie in Linguïstiek van Europese Talen en in Klinische Linguïstiek. In 2011 ben ik naar Nederland verhuisd en sinds een aantal jaar werk ik als docent bij verschillende onderwijsinstellingen. Daarnaast ontwikkel ik lesmateriaal en hou ik me bezig met andere onderwijsactiviteiten zoals het organiseren van taalworkshops en het geven van Griekse mythologie aan kinderen.