Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 164

Grieks 1e jaar (van A0 tot half A1)

Grieks 1e jaar (van A0 tot half A1)
Cursuscode: 164

In 22 lessen werkt u toe naar niveau half A1, wat wil zeggen dat u het Griekse alfabet leert lezen, schrijven en gebruiken. Ook oefent u met spreken. U begint met het opbouwen van een basis woordenschat en leert eenvoudige basiszinnen te maken. De cursus richt zich op vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. In de lessen wordt veel geoefend met medecursisten. 

Niveau taalcursus Grieks
De taalcursus Grieks is bedoeld voor beginners en gaat ervan uit dat u geen voorkennis heeft. Na afloop van de cursus Grieks heeft u het niveau half A1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen.

Lesmateriaal
Milào basisicursus Nieuwgrieks oefen en tekstboek De boeken zijn verkrijgbaar op de Volksuniversiteit van eind augustus tot ongeveer 3 weken na de start van de cursus. U moet rekenen op ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Dinsdag 1 oktober 2019
22 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 251,00 Betaling in 5 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. L. (Litsa) Kwantes-Tzara
Boeken: Milào basiscursus Nieuwgrieks tekstboek , Milào basisicursus Nieuwgrieks oefenboek (klik hier voor meer informatie)
13:30 - 15:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
L. (Litsa) Kwantes-Tzara
L. (Litsa) Kwantes-Tzara
Litsa Kwantes is een Griekse die 19 jaar in Nederland woont en werkt. Zij heeft 15 jaar ervaring in het geven van Griekse les. Haar lessen ( een combinatie van schrijven en spreken ) bieden een duidelijke structuur in het leren van de Griekse taal in een aangename sfeer.