Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 166

Grieks 2e jaar (van half A1 tot A1)

Grieks 2e jaar (van half A1 tot A1)
Cursuscode: 166

De taalcursus Grieks 2e jaar is bedoeld voor beginners die al enige kennis van het moderne Grieks en het alfabet hebben. In 22 lessen werkt u toe naar niveau A1, u bouwt een woordenschat op en kunt eenvoudige basiszinnen maken. De cursus richt zich op de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Oefenen met medecursisten is een belangrijk onderdeel van de lessen. 

Niveau taalcursus Grieks
Na afloop van de cursus Grieks heeft u het niveau A1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. Twijfelt u welk niveau geschikt is? Tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom om de lesstof te bekijken en een inschatting van uw niveau te maken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze  medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal en huiswerk
Welke boeken u nodig heeft voor de taalcursussen Grieks wordt op de eerste les bekendgemaakt. U kunt het lesmateriaal vervolgens aanschaffen aan de receptie. U kunt rekenen op ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Maandag 23 september 2019
22 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 294,00 Betaling in 5 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. E. (Litsa) Deminoglou
Boek: wordt op de 1e les bekend gemaakt. (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
E. (Litsa) Deminoglou
E. (Litsa) Deminoglou