Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 167

Grieks 2e jaar (van half A1 tot A1)

Grieks 2e jaar (van half A1 tot A1)
Cursuscode: 167

De taalcursus Grieks 2e jaar is bedoeld voor beginners die al enige kennis van het moderne Grieks en het alfabet hebben. In 22 lessen werkt u toe naar niveau A1, u bouwt een woordenschat op en kunt eenvoudige basiszinnen maken. De cursus richt zich op de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Oefenen met medecursisten is een belangrijk onderdeel van de lessen. 

Niveau taalcursus Grieks
Na afloop van de cursus Grieks heeft u het niveau A1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. Twijfelt u welk niveau geschikt is? Tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom om de lesstof te bekijken en een inschatting van uw niveau te maken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze  medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal en huiswerk
Welke boeken u nodig heeft voor de taalcursussen Grieks wordt op de eerste les bekendgemaakt. U kunt het lesmateriaal vervolgens aanschaffen aan de receptie. U kunt rekenen op ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Dinsdag 1 oktober 2019
22 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 265,00 Betaling in 5 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. L. (Litsa) Kwantes-Tzara
Boeken: Milào basiscursus Nieuwgrieks tekstboek , Milào basisicursus Nieuwgrieks oefenboek (klik hier voor meer informatie)
11:45 - 13:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
L. (Litsa) Kwantes-Tzara
L. (Litsa) Kwantes-Tzara
Litsa Kwantes is een Griekse die 19 jaar in Nederland woont en werkt. Zij heeft 15 jaar ervaring in het geven van Griekse les. Haar lessen ( een combinatie van schrijven en spreken ) bieden een duidelijke structuur in het leren van de Griekse taal in een aangename sfeer.