Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 169

Grieks 3e jaar (van A1 tot half A2)

Grieks 3e jaar (van A1 tot half A2)
Cursuscode: 169

De taalcursus Grieks 3e jaar is bedoeld voor mensen die het moderne Grieks al op niveau A1 beheersen. In 22 lessen werkt u toe naar niveau half A2. In de cursus komen de vier taalvaardigheden aan bod: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Oefenen met medecursisten staat centraal in de lessen. U kunt rekenen op ongeveer 2 uur huiswerk per week.

 

Niveau taalcursus Grieks
Na afloop van de cursus Grieks heeft u het niveau half A2 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. Twijfelt u welk niveau geschikt is? Kom langs om de lesstof te bekijken en een inschatting van uw niveau te maken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze  medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal
Welke boeken u nodig heeft voor de taalcursus Grieks wordt op de eerste les bekendgemaakt. U kunt het lesmateriaal vervolgens aanschaffen bij de receptie. 

Maandag 23 september 2019
22 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 338,00 Betaling in 5 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. E. (Litsa) Deminoglou
Boeken: Milào basiscursus Nieuwgrieks tekstboek , Milào basisicursus Nieuwgrieks oefenboek (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
E. (Litsa) Deminoglou
E. (Litsa) Deminoglou