Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 156

Grieks 4e jaar (van half A2 tot A2)

Grieks 4e jaar (van half A2 tot A2)
Cursuscode: 156

De taalcursus Grieks 4e jaar is bedoeld voor mensen die het moderne Grieks al op niveau half A2 beheersen. In 22 lessen werkt u toe naar niveau A2. In de cursus komen vier taalvaardigheden aan bod: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Oefenen met medecursisten staat centraal in de lessen. U moet rekenen op ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Niveau taalcursus Grieks
Na afloop van de cursus Grieks heeft u het niveau A2 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen.  Twijfelt u welk niveau geschikt is? U  kunt een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze  medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal

Ellinika Tora

Maandag 5 oktober 2020
22 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 314,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. L. (Litsa) Kwantes-Tzara
Boeken: Milào basiscursus Nieuwgrieks tekstboek , Milào basisicursus Nieuwgrieks oefenboek (klik hier voor meer informatie)
9:30 - 11:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
L. (Litsa) Kwantes-Tzara
L. (Litsa) Kwantes-Tzara
Litsa Kwantes is een Griekse die 19 jaar in Nederland woont en werkt. Zij heeft 15 jaar ervaring in het geven van Griekse les. Haar lessen ( een combinatie van schrijven en spreken ) bieden een duidelijke structuur in het leren van de Griekse taal in een aangename sfeer.