Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 142

Grieks beginners 2

Grieks beginners 2
Cursuscode: 142

De taalcursus Grieks beginners 2 is bedoeld voor beginners die al enige kennis van het moderne Grieks en het alfabet hebben. In 16 lessen bouwt u een woordenschat op en kunt u eenvoudige basiszinnen maken. De cursus richt zich op de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Oefenen met medecursisten is een belangrijk onderdeel van de lessen. 

Niveau taalcursus Grieks

De cursus begint op niveau A0.1 en na afloop van de cursus heeft u het niveau A1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen (voor meer informatie zie https://detaalbrigade.nl/taalniveaus). Twijfelt u welk niveau geschikt is? U kunt een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal en huiswerk

Tijdens de cursus wordt het Milào basisicursus Nieuwgrieks oefen- en tekstboek gebruikt, waarvan hoofdstukken 6 t/m 11 worden behandeld. U moet rekenen op ongeveer 2,5 uur huiswerk per week.

Woensdag 28 september 2022
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 297,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. Z. (Zacharoula) Triantafyllou
Boeken: Milào basiscursus Nieuwgrieks tekstboek , Milào basisicursus Nieuwgrieks oefenboek (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
Z. (Zacharoula) Triantafyllou
Z. (Zacharoula) Triantafyllou
Ik ben een native speaker Grieks en gediplomeerde docent Nieuwgrieks. Ik heb Nieuwgriekse Taal en Cultuur gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met een specialisatie in Linguïstiek van Europese Talen en in Klinische Linguïstiek. In 2011 ben ik naar Nederland verhuisd en sinds een aantal jaar werk ik als docent bij verschillende onderwijsinstellingen. Daarnaast ontwikkel ik lesmateriaal en hou ik me bezig met andere onderwijsactiviteiten zoals het organiseren van taalworkshops en het geven van Griekse mythologie aan kinderen.