Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 656

Grieks half gevorderden 1

Grieks half gevorderden 1
Cursuscode: 656

De taalcursus Grieks half gevorderden 1 is bedoeld voor beginners die al voorkennis op niveau A1 van het moderne Grieks hebben. In 16 lessen wordt er tot niveau A1.1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) gewerkt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen (voor meer informatie zie https://detaalbrigade.nl/taalniveaus). U begrijpt korte, eenvoudige zinnen die gaan over alledaagse zaken, zoals boodschappen, werk of familie. U begrijpt eenvoudige gesproken én geschreven teksten. Ook kunt u zelf een kort en simpel gesprek voeren.

De cursus richt zich op de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Oefenen met medecursisten is een belangrijk onderdeel van de lessen. 

Lesmateriaal

Tijdens de cursus wordt het Ellinika gia sas / Greek for you A2 tekst- en oefenboek gebruikt, waarvan hoofdstukken 1 t/m 4* worden behandeld. U kunt rekenen op 2,5 uur huiswerk per week. 

*De aangegeven hoofdstukken zijn een inschatting.

Woensdag 15 februari 2023
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 318,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. Z. (Zacharoula) Triantafyllou
Boek: Ellinika gia Sas A2 / Greek for You A2 (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
Z. (Zacharoula) Triantafyllou
Z. (Zacharoula) Triantafyllou
Ik ben een native speaker Grieks en gediplomeerde docent Nieuwgrieks. Ik heb Nieuwgriekse Taal en Cultuur gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met een specialisatie in Linguïstiek van Europese Talen en in Klinische Linguïstiek. In 2011 ben ik naar Nederland verhuisd en sinds een aantal jaar werk ik als docent bij verschillende onderwijsinstellingen. Daarnaast ontwikkel ik lesmateriaal en hou ik me bezig met andere onderwijsactiviteiten zoals het organiseren van taalworkshops en het geven van Griekse mythologie aan kinderen.