Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 161

Hebreeuws Modern 3e jaar

Hebreeuws Modern 3e jaar
Cursuscode: 161

In de cursus Modern Hebreeuws, 3e jaar, gaan we verder waar we in het tweede jaar zijn opgehouden. In dit jaar komen we meer leesteksten tegen, bouwen we verder aan de woordenschat en behandelen we de werkwoorden in de verleden tijd. Ook slang en de cultuur in Israël komen aan bod.

U moet rekenen op ruim 2,5 uur huiswerk.

De methode die we gebruiken is Ivrit min hahatchala 1 (boek en cd). Indien nodig, is het boek verkrijgbaar via de docente.

Niveau en instromen

Als u al kennis heeft van het Modern Hebreeuws is het mogelijk om in te stromen. Twijfelt u over het niveau? Kom de lesstof bekijken en maak een inschatting van uw niveau, of neem contact op met de docente, via info@vu-rotterdam.nl

Donderdag 24 september 2020
30 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 470,00 Betaling in 7 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. S.T. (Sylvie) Hoyinck
Boek: Ivrit min hahatchala deel 1 (boek + cd) (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
S.T. (Sylvie) Hoyinck
S.T. (Sylvie) Hoyinck
Voordat ik aan mijn studie begon, heb ik twee jaar in Israël gewoond. Daar heb ik zoveel Hebreeuws opgepikt, dat ik vervolgens Semitische Talen en Culturen ben gaan studeren aan de Universiteit Leiden. Ik heb korte tijd aan de Rijksuniversiteit Groningen gedoceerd. Naast docente aan de Volksuniversiteit Rotterdam, geef ik les op het Joods Studiecentrum Leiden en geef ik privélessen. Maar het grootste deel van mijn werk bestaat uit het vertalen van Hebreeuwse literatuur. Aan de Volksuniversiteit verzorg ik de lessen Hebreeuws sinds 1999.