Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 173

Hebreeuws modern 4e jaar

Hebreeuws modern 4e jaar
Cursuscode: 173

In de cursus Modern Hebreeuws 4e jaar, gaan we verder in het boek Ivrit min hahatchala 1. Dit jaar krijgen we meer leesteksten en wordt de zinsbouw ingewikkelder. We gaan verder met werkwoorden in de verleden tijd en breiden de woordenschat flink uit. We besteden aandacht aan de Israëlische cultuur. En uiteraard wordt het slang niet vergeten. U moet rekenen op ongeveer 2,5 uur huiswerk.

De methode die we gebruiken is Ivrit min hahatchala 1 (boek en cd). Het boek is verkrijgbaar via de docente en kost € 70 (plus verzendkosten, indien van toepassing). 

Niveau en instromen 

Als u al kennis heeft van het Modern Hebreeuws is het mogelijk om in te stromen. Twijfelt u over het niveau? Maak een inschatting van uw niveau, of neem contact op met de docente, via info@vu-rotterdam.nl

 

Donderdag 23 september 2021
30 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 484,00 Betaling in 7 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. S.T. (Sylvie) Hoyinck
Boek: Ivrit min hahatchala deel 1 (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
S.T. (Sylvie) Hoyinck
S.T. (Sylvie) Hoyinck
Voordat ik aan mijn studie begon, heb ik twee jaar in Israël gewoond. Daar heb ik zoveel Hebreeuws opgepikt, dat ik vervolgens Semitische Talen en Culturen ben gaan studeren aan de Universiteit Leiden. Ik heb korte tijd aan de Rijksuniversiteit Groningen gedoceerd. Naast docente aan de Volksuniversiteit Rotterdam, geef ik les op het Joods Studiecentrum Leiden en geef ik privélessen. Maar het grootste deel van mijn werk bestaat uit het vertalen van Hebreeuwse literatuur. Aan de Volksuniversiteit verzorg ik de lessen Hebreeuws sinds 1999.