Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 178

Hongaars 1

Hongaars 1
Cursuscode: 178

Hongaars 1

Deze cursus is voor echte beginners. In 16 lessen van 1,5 uur maakt u kennis met de zinsbouw van de Hongaarse taal, u begint uw woordenschat op te bouwen en u oefent met kleine alledaagse gesprekjes, zoals uzelf voorstellen, boodschappen doen, naar de weg vragen, in een restaurant iets bestellen, kaartjes kopen enzovoorts.

Lesmateriaal en huiswerk

Bij de cursus wordt gebruik gemaakt van het lesmateriaal Szilvia Szita: MagyarOK A1+. Hoofdstuk 1 tot en met 3, en aanvullend materiaal dat de docent beschikbaar stelt.  U moet rekenen op ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Mocht uw cursus onverhoopt niet doorgaan dan kunt u het boek in de originele verpakking en staat retourneren.

 

Maandag 20 september 2021
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 17:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 260,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Monika) Soos
Boek: MagyarOK A1+ (klik hier voor meer informatie)
17:00 - 18:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
M. (Monika) Soos
M. (Monika) Soos
Ik woon sinds 2005 in Nederland, in Utrecht. Ik heb in Boedapest (Hongarije) aan de Eötvös Loránd Universiteit Duitse taal- en letterkunde en Hongaarse taal- en letterkunde gestudeerd. Na mijn studie heb ik aan leerlingen op de basisschool (vanaf 7 jaar) en in het middelbaar onderwijs (tot 18 jaar) zowel Hongaars als Duits gegeven. Sinds 2007 geef ik in Nederland vooral lessen aan volwassenen, onder anderen aan de Rotterdamse Volksuniversiteit. Ik vind het heel leuk met cursisten samen te werken die geintereseerd zijn in een taal die ze echt willen leren spreken. Het is heel interessant om mijn moedertaal, die een van de moeilijkste talen ter wereld is, aan anderen te leren en uit te leggen.