Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 659

Hongaars 2

Hongaars 2
Cursuscode: 659

Hongaars 2 A0.2-A0.3

Deze cursus is geschikt voor cursisten die de cursus Hongaars 1  al gevolgd hebben of al een beetje Hongaars spreken. U leert onder andere over tijden, vervoersmiddelen, de weg vragen en de weg te wijzen en over steden en dorpen te praten. Ook oefenen we met boodschappen doen, eten bestellen in een restaurant en gesprekken voeren over uw vrije tijd. U leert onregelmatige werkwoorden vervoegen en ook andere grammaticale onderwerpen.

Lesmateriaal en huiswerk

Bij de cursus wordt gebruik gemaakt van het lesmateriaal Szilvia Szita: MagyarOK A1+. Hoofdstuk 4 tot en met 6 wordt behandeld, en aanvullend materiaal dat de docent beschikbaar stelt.  U moet rekenen op ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Niveau

Als u twijfelt of uw niveau past bij deze cursus Hongaars, dan raden wij aan contact op te nemen via info@vu-rotterdam.nl of via 010-476 1200. Onze medewerkers brengen u graag in contact met de docent.

Maandag 7 februari 2022
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 17:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 260,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Monika) Soos
Boek: MagyarOK A!+ (klik hier voor meer informatie)
17:00 - 18:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
M. (Monika) Soos
M. (Monika) Soos
Ik woon sinds 2005 in Nederland, in Utrecht. Ik heb in Boedapest (Hongarije) aan de Eötvös Loránd Universiteit Duitse taal- en letterkunde en Hongaarse taal- en letterkunde gestudeerd. Na mijn studie heb ik aan leerlingen op de basisschool (vanaf 7 jaar) en in het middelbaar onderwijs (tot 18 jaar) zowel Hongaars als Duits gegeven. Sinds 2007 geef ik in Nederland vooral lessen aan volwassenen, onder anderen aan de Rotterdamse Volksuniversiteit. Ik vind het heel leuk met cursisten samen te werken die geintereseerd zijn in een taal die ze echt willen leren spreken. Het is heel interessant om mijn moedertaal, die een van de moeilijkste talen ter wereld is, aan anderen te leren en uit te leggen.