Italiaans 1e jaar(van A0 tot half A1)

De taalcursus Italiaans 1e jaar is geschikt voor beginners en besteedt aandacht aan de vier taalvaardigheden; lezen, schrijven, luisteren en spreken. De steuntaal is Nederlands, maar geleidelijk wordt er telkens meer Italiaans gesproken. Dit oefent u ook met uw medecursisten.

Niveau taalcursus Italiaans
    Na afloop van de cursus heeft u het niveau half A1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U heeft dan een basiswoordenschat en kunt basiszinnen maken.

Lesmateriaal
    De cursus werkt met de lesmethode Con Piacere, werk- en tekstboek. De boeken zijn te koop op de Volksuniversiteit tot ongeveer 3 weken na de start van de cursus. In deze taalcursus Italiaans 1e jaar worden hoofdstuk 1 t/m 4 behandeld. U moet rekenen op 2 uur huiswerk per week.

Woensdag 30 januari 2019
      18 lessen van 2 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
      Prijs: € 278,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
      Mw. Wendy Diepgrond
      Boeken: Con piacere 1 werkboek, Con piacere 1 tekstboek (klik hier voor meer informatie)
      Inschrijving nog open >
      Wendy Diepgrond
      Mijn naam is Wendy Diepgrond, ik ben 24 jaar en ik ben studente aan de Universiteit Leiden. Al sinds ik zes maanden oud ben, ga ik elk jaar met mijn ouders mee op reis naar Italië, steeds naar een andere plek. Ik ben verliefd geworden op de taal, de mensen, en niet te vergeten: het eten! Na de middelbare school heb ik een jaar in Italië gewoond en ook tijdens mijn studie Italiaanse Taal en Cultuur heb ik een halfjaar in Bologna verbleven. Met mijn huidige vervolgstudie hoop ik onderzoek te doen naar Italiaanse dialecten, mijn grote passie. Het lesgeven in de Italiaanse taal is iets wat ik altijd al heb willen doen en ik hoop dan ook mijn liefde voor Italië over te brengen in de lessen aan de Volksuniversiteit!