Italiaans 1e jaar(van A0 tot half A1)

De taalcursus Italiaans 1e jaar is geschikt voor beginners en besteedt aandacht aan de vier taalvaardigheden; lezen, schrijven, luisteren en spreken. De steuntaal is Nederlands, maar geleidelijk wordt er telkens meer Italiaans gesproken. Dit oefent u ook met uw medecursisten.

Niveau taalcursus Italiaans
    Na afloop van de cursus heeft u het niveau half A1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U heeft dan een basiswoordenschat en kunt basiszinnen maken.

Lesmateriaal
    De cursus werkt met de lesmethode Con Piacere, werk- en tekstboek. De boeken zijn te koop op de Volksuniversiteit tot ongeveer 3 weken na de start van de cursus. In deze taalcursus Italiaans 1e jaar worden hoofdstuk 1 t/m 4 behandeld. U moet rekenen op 2 uur huiswerk per week.

Dinsdag 28 mei 2019
      12 lessen van 3 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
      Prijs: € 278,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
      Mw. L. (Laura) Migliori
      Boeken: Con piacere 1 werkboek, Con piacere 1 tekstboek (klik hier voor meer informatie)
      Inschrijving nog open >
      L. (Laura) Migliori
      Laura Migliori is Italiaans en woont sinds een aantal jaar in Nederland. Op de Universiteit Leiden geeft ze les over verschillende onderwerpen betreffende Italiaanse en Romaanse Taalkunde. Ze werkt bij de Rotterdamse Volksuniversiteit want ze vindt lesgeven geweldig: je kan heel veel leren van de studenten, het maakt niet uit wat voor achtergrond ze hebben. Bovendien zijn talen haar grootste passie. Ze hoopt om aan de studenten mee te kunnen geven dat het leren van een taal vooral erg leuk is!