Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 362

Italiaans 1e jaar(van A0 tot half A1)

Italiaans 1e jaar(van A0 tot half A1)
Cursuscode: 362

  De taalcursus Italiaans 1e jaar is geschikt voor beginners en besteedt aandacht aan de vier taalvaardigheden; lezen, schrijven, luisteren en spreken. De steuntaal is Nederlands, maar geleidelijk wordt er telkens meer Italiaans gesproken. Dit oefent u ook met uw medecursisten.

  Niveau taalcursus Italiaans
  Na afloop van de cursus heeft u het niveau half A1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U heeft dan een basiswoordenschat en kunt basiszinnen maken.

  Lesmateriaal
  De cursus werkt met de lesmethode Al Dente, het boek is te koop op de Volksuniversiteit tot ongeveer 3 weken na de start van de cursus. In deze taalcursus Italiaans 1e jaar worden hoofdstuk 1 t/m 4 behandeld. U moet rekenen op 2 uur huiswerk per week.

   Dinsdag 24 september 2019
   24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
   Prijs: € 283,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
   Mw. S. (Sara) Manzi
   Boek: Al Dente (klik hier voor meer informatie)
   20:30 - 22:00
   Locatie: Locatie Palmentuin (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
   Inschrijving geopend >
   S. (Sara) Manzi
   S. (Sara) Manzi
   Als maatschappelijk werker ben ik begonnen met het leren van Italiaans aan asielzoekers en economische migranten. Daarbij fascineerde het me dat door het lesgeven van je eigen taal, je ook inzicht krijgt in een andere cultuur waardoor je weer op een nieuwe manier naar je eigen cultuur gaat kijken. Gedurende mijn studie als docent Italiaans werkte ik als lerares Italiaans in Italië, Senegal en Griekenland. De afgelopen periode heb ik de masteropleiding Italiaans aan de Ca' Foscari Universiteit van Venetië gevolgd en met goed gevolg afgerond. Het is geweldig om u mijn moedertaal te leren en dat daarbij ook cultuur komt kijken is mooi meegenomen