Italiaans 1e jaar(van A0 tot half A1)

De taalcursus Italiaans 1e jaar is geschikt voor beginners en besteedt aandacht aan de vier taalvaardigheden; lezen, schrijven, luisteren en spreken. De steuntaal is Nederlands, maar geleidelijk wordt er telkens meer Italiaans gesproken. Dit oefent u ook met uw medecursisten.

Niveau taalcursus Italiaans
    Na afloop van de cursus heeft u het niveau half A1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U heeft dan een basiswoordenschat en kunt basiszinnen maken.

Lesmateriaal
    De cursus werkt met de lesmethode Al Dente, het boek is te koop op de Volksuniversiteit tot ongeveer 3 weken na de start van de cursus. In deze taalcursus Italiaans 1e jaar worden hoofdstuk 1 t/m 4 behandeld. U moet rekenen op 2 uur huiswerk per week.

Dinsdag 24 september 2019
      24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
      Prijs: € 283,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
      Mw. S. (Sara) Manzi
      Boek: Al Dente (klik hier voor meer informatie)
      Locatie: Locatie Palmentuin (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
      S. (Sara) Manzi