Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 363

Italiaans 2e jaar(van half A1 tot A1)

Italiaans 2e jaar(van half A1 tot A1)
Cursuscode: 363

De taalcursus Italiaans 2e jaar is bedoeld voor gevorderde beginners en heeft  24 lessen van 1,5 uur. De cursus richt zich op de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. In de lessen is de steuntaal nog steeds Nederlands, maar langzaam maar zeker wordt er zoveel mogelijk Italiaans gesproken. Dit oefent u ook met uw medecursisten.

Niveau taalcursus Italiaans
Na afloop van de cursus heeft u het niveau A2 Italiaans volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U kunt uzelf voorstellen, vragen stellen en uzelf redden in simpele alledaagse situaties.  

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Con Piacere, werk- en tekstboek. De boeken zijn te koop op de Volksuniversiteit van eind augustus tot ongeveer 3 weken na de start van de cursus. In deze taalcursus Italiaans 1e jaar worden hoofdstuk 5 t/m 9 behandeld. U moet rekenen op 2 uur huiswerk per week.

Woensdag 25 september 2019
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 300,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. S. (Sara) Manzi
Boeken: Con piacere 1 werkboek, Con piacere 1 tekstboek (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: Locatie Palmentuin (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
S. (Sara) Manzi
S. (Sara) Manzi
Als maatschappelijk werker ben ik begonnen met het leren van Italiaans aan asielzoekers en economische migranten. Daarbij fascineerde het me dat door het lesgeven van je eigen taal, je ook inzicht krijgt in een andere cultuur waardoor je weer op een nieuwe manier naar je eigen cultuur gaat kijken. Gedurende mijn studie als docent Italiaans werkte ik als lerares Italiaans in Italië, Senegal en Griekenland. De afgelopen periode heb ik de masteropleiding Italiaans aan de Ca' Foscari Universiteit van Venetië gevolgd en met goed gevolg afgerond. Het is geweldig om u mijn moedertaal te leren en dat daarbij ook cultuur komt kijken is mooi meegenomen