Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 174

Italiaans 2e jaar(van half A1 tot A1)

Italiaans 2e jaar(van half A1 tot A1)
Cursuscode: 174

De taalcursus Italiaans 2e jaar is bedoeld voor gevorderde beginners en heeft 24 lessen van 1,5 uur. De cursus richt zich op de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. In de lessen is de steuntaal nog steeds Nederlands, maar langzaam maar zeker wordt er zoveel mogelijk Italiaans gesproken. Dit oefent u ook met uw medecursisten. 

Niveau taalcursus Italiaans

Na afloop van de cursus heeft u het niveau A1 Italiaans volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U kunt uzelf voorstellen, vragen stellen en uzelf redden in simpele alledaagse situaties. Aangenomen dat de andere persoon langzaam en duidelijk praat en bereid is om te helpen. 

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Al Dente. Bij 24 lessen wordt hoofdstuk 5 tot en met 8 behandeld. U moet rekenen op 2 uur huiswerk per week.

 

Donderdag 24 september 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 309,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. S. (Sara) Manzi
Boek: Al Dente (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
S. (Sara) Manzi
S. (Sara) Manzi
Als maatschappelijk werker ben ik begonnen met het leren van Italiaans aan asielzoekers en economische migranten. Daarbij fascineerde het me dat door het lesgeven van je eigen taal, je ook inzicht krijgt in een andere cultuur waardoor je weer op een nieuwe manier naar je eigen cultuur gaat kijken. Gedurende mijn studie als docent Italiaans werkte ik als lerares Italiaans in Italië, Senegal en Griekenland. De afgelopen periode heb ik de masteropleiding Italiaans aan de Ca' Foscari Universiteit van Venetië gevolgd en met goed gevolg afgerond. Het is geweldig om u mijn moedertaal te leren en dat daarbij ook cultuur komt kijken is mooi meegenomen