Italiaans Intensief 1 (van A0 tot A1)

De taalcursus Italiaans Intensief 1 is bedoeld voor beginners die in hoog tempo willen toewerken naar niveau A1. In 30 lessen van 2 uur werkt u aan 4 taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. U moet rekenen op 3 tot 4 uur huiswerk per week.

Niveau taalcursus Italiaans
Na afloop van de cursus heeft u niveau A1 Italiaans volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen.

Lesmateriaal
Behandeld wordt het boek Al Dente.

Dinsdag 24 september 2019
30 lessen van 2 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 493,00 Betaling in 9 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. L. (Laura) Migliori
Boek: Al Dente (klik hier voor meer informatie)
L. (Laura) Migliori
Laura Migliori is Italiaans en woont sinds een aantal jaar in Nederland. Op de Universiteit Leiden geeft ze les over verschillende onderwerpen betreffende Italiaanse en Romaanse Taalkunde. Ze werkt bij de Rotterdamse Volksuniversiteit want ze vindt lesgeven geweldig: je kan heel veel leren van de studenten, het maakt niet uit wat voor achtergrond ze hebben. Bovendien zijn talen haar grootste passie. Ze hoopt om aan de studenten mee te kunnen geven dat het leren van een taal vooral erg leuk is!