Italiaans 3e jaar(van A1 tot half A2)

De taalcursus Italiaans 3e jaar is bedoeld voor gevorderden. In 24 lessen van 1,5 uur werkt u aan 4 taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. In de lessen is de steuntaal nog steeds Nederlands, maar langzaam maar zeker wordt er zoveel mogelijk Italiaans gesproken.

Niveau taalcursus Italiaans
Na afloop van de cursus heeft u het niveau half A2 Italiaans volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U kunt uzelf goed redden in het Italiaans en gesprekken voeren over alledaagse zaken. Ook kunt u veelvoorkomende uitdrukkingen begrijpen.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Con Piacere 2, werk- en tekstboek, tijdens deze cursus wordt het boek behandeld t/m hoofdstuk 4. De boeken zijn te koop op de Volksuniversiteit van eind augustus tot ongeveer 3 weken na de start van de cursus. U moet rekenen op 2 uur huiswerk per week.

Dinsdag 22 september 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 12:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 296,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. S. (Sara) Manzi
Boeken: Con piacere 2 werkboek, Con piacere 2 tekstboek (klik hier voor meer informatie)
Inschrijving nog open >
S. (Sara) Manzi