Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 362

Italiaans 4e jaar(van half A2 tot A2)

Italiaans 4e jaar(van half A2 tot A2)
Cursuscode: 362

De taalcursus Italiaans 4e jaar is bedoeld voor gevorderden. In 24 lessen van 1,5 uur werkt u aan 4 taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. 

Niveau taalcursus Italiaans
Na afloop van de cursus heeft u niveau A2 Italiaans volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U kunt uzelf goed redden in het Italiaans en uzelf in eenvoudige bewoordingen uitdrukken, ook in de wat meer diepgaande gesprekken over specifieke zaken en achtergronden.

Lesmateriaal
Tijdens de lessen ontvangt u het lesmateriaal dat door de docent is samengesteld uit verschillende methoden. U moet rekenen op 2 uur huiswerk per week.

Dinsdag 25 september 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 359,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. S. (Sara) Manzi
18:45 - 20:15
Locatie: Locatie Palmentuin (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
S. (Sara) Manzi
S. (Sara) Manzi
Als maatschappelijk werker ben ik begonnen met het leren van Italiaans aan asielzoekers en economische migranten. Daarbij fascineerde het me dat door het lesgeven van je eigen taal, je ook inzicht krijgt in een andere cultuur waardoor je weer op een nieuwe manier naar je eigen cultuur gaat kijken. Gedurende mijn studie als docent Italiaans werkte ik als lerares Italiaans in Italië, Senegal en Griekenland. De afgelopen periode heb ik de masteropleiding Italiaans aan de Ca' Foscari Universiteit van Venetië gevolgd en met goed gevolg afgerond. Het is geweldig om u mijn moedertaal te leren en dat daarbij ook cultuur komt kijken is mooi meegenomen