Italiaans Intensief 2 (van A1 tot A2)

De taalcursus Italiaans Intensief 2 is bedoeld voor mensen die in hoog tempo willen toewerken naar niveau A2. In 30 lessen van 2 uur werkt u aan 4 taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. U moet rekenen op 5 tot 6 uur huiswerk per week.

Niveau taalcursus Italiaans
Na afloop van de cursus heeft u niveau A2 Italiaans volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen.

Lesmateriaal
Het hele lesboek Al Dente 2 wordt behandeld.

Extra lesmateriaal wordt door de docente gegeven.

NB: Het vereiste niveau voor deze cursus is minstens A1.

Dinsdag 22 september 2020
30 lessen van 2 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 508,00 Betaling in 9 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. L. (Laura) Migliori
Boek: Al dente 2 (klik hier voor meer informatie)
Inschrijving nog open >
L. (Laura) Migliori
Laura Migliori is Italiaans en woont sinds een aantal jaar in Nederland. Op de Universiteit Leiden geeft ze les over verschillende onderwerpen betreffende Italiaanse en Romaanse Taalkunde. Ze werkt bij de Rotterdamse Volksuniversiteit want ze vindt lesgeven geweldig: je kan heel veel leren van de studenten, het maakt niet uit wat voor achtergrond ze hebben. Bovendien zijn talen haar grootste passie. Ze hoopt om aan de studenten mee te kunnen geven dat het leren van een taal vooral erg leuk is!