Italiaans Intensief 2 (van A1 tot A2)

De taalcursus Italiaans Intensief 2 is bedoeld voor mensen die in hoog tempo willen toewerken naar niveau A2. In 30 lessen van 2 uur werkt u aan 4 taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. U moet rekenen op 3 tot 4 uur huiswerk per week.

Niveau taalcursus Italiaans
Na afloop van de cursus heeft u niveau A2 Italiaans volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen.

Lesmateriaal
Behandeld worden het hele les- en werkboek Con Piacere 2.

Maandag 23 september 2019
30 lessen van 2 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 493,00 Betaling in 9 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. Wendy Diepgrond
Boeken: Con piacere 2 werkboek, Con piacere 2 tekstboek (klik hier voor meer informatie)
Wendy Diepgrond
Mijn naam is Wendy Diepgrond, ik ben 24 jaar en ik ben studente aan de Universiteit Leiden. Al sinds ik zes maanden oud ben, ga ik elk jaar met mijn ouders mee op reis naar Italië, steeds naar een andere plek. Ik ben verliefd geworden op de taal, de mensen, en niet te vergeten: het eten! Na de middelbare school heb ik een jaar in Italië gewoond en ook tijdens mijn studie Italiaanse Taal en Cultuur heb ik een halfjaar in Bologna verbleven. Met mijn huidige vervolgstudie hoop ik onderzoek te doen naar Italiaanse dialecten, mijn grote passie. Het lesgeven in de Italiaanse taal is iets wat ik altijd al heb willen doen en ik hoop dan ook mijn liefde voor Italië over te brengen in de lessen aan de Volksuniversiteit!