Italiaans conversatie en opfris grammatica(intensief)

In deze cursus gaat men oefenen met converseren in het Italiaans over verschillende thema's. Op deze manier krijgt de cursist de kans om al de bestaande taalonderdelen  (woordenschat, luisterwaardigheid, grammatica) actief en effectief toe te toepassen. Ook wordt veel aandacht besteed aan de grammatica. Het vereiste niveau voor deze cursus is minstens A2/B1.

Maandag 23 september 2019
30 lessen van 2 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 493,00 Betaling in 9 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. L. (Laura) Migliori
Boek: Italia per stranieri (klik hier voor meer informatie)
L. (Laura) Migliori
Laura Migliori is Italiaans en woont sinds een aantal jaar in Nederland. Op de Universiteit Leiden geeft ze les over verschillende onderwerpen betreffende Italiaanse en Romaanse Taalkunde. Ze werkt bij de Rotterdamse Volksuniversiteit want ze vindt lesgeven geweldig: je kan heel veel leren van de studenten, het maakt niet uit wat voor achtergrond ze hebben. Bovendien zijn talen haar grootste passie. Ze hoopt om aan de studenten mee te kunnen geven dat het leren van een taal vooral erg leuk is!