Italiaans Intensief 3 (van A2 tot B1)

De taalcursus Italiaans Intensief 3 werkt in hoog tempo toe naar niveau B1. In 30 lessen van 2 uur werkt u aan 4 taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. U moet rekenen op minimaal 5 uur huiswerk per week.

Niveau taalcursus Italiaans
Na afloop van de cursus heeft u niveau B1 Italiaans volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen.

Lesmateriaal
In de cursus komen hoofdstuk 1 tot en met 9 van het les- en werkboek Con Piacere 3 aan bod.

Instromen
Als u niet de voorgaande cursus bij de Volksuniversiteit heeft gevolgd moet u een toets doen. Dat kan op de Open Dag op 8 september of mail uw telefoonnummer aan info@vu-rotterdam.nl en de docent neemt contact met u op.

Maandag 24 september 2018
30 lessen van 2 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 484,00 Betaling in 9 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. E. Figurelli, Mw. L. (Laura) Migliori
Boeken: Con piacere 3 tekstboek, Con piacere 3 werkboek (klik hier voor meer informatie)
E. Figurelli
Mijn naam is Lisetta Figurelli. Ik kom uit Napels en ben naar Nederland gekomen voor een stage aan de Universiteit van Leiden, waar ik na mijn afstuderen negen jaar als onderzoekster heb gewerkt. Met mijn Nederlandse man en kinderen hebben we een aantal jaren in Brussel gewoond, waar ik docente Italiaans ben geworden. Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het vak en mijn passie om mijn taal en cultuur over te brengen groeit nog steeds.