Bestellijst

Geen bestellingen

Italiaans Examentraining B1, conversatie A2-B1

De Volksuniversiteit biedt een cursus opfris-conversatie in het Italiaans én een cursus die opleidt tot het officiële Italiaanse internationaal erkende taaldiploma, CILS.

De conversatie en opfriscursussen richten zich op het spreken, de uitspraak en de woordenschat waarbij ook het opfrissen van de basis grammatica aan bod komt, Het vermelde niveau A2-B1is een indicatie. Om deel te nemen moet u een toets doen, dat kan op de Open Dag op 8 september of mail uw telefoonnummer aan info@vu-rotterdam.nl en de docent neemt contact met u op. 

Examentraining CILS
In de cursus Examenvoorbereiding traint u voor het officiële Italiaanse CILS (Certificato d’italiano come lingua Straniera)-diploma. Dit is een internationaal erkend diploma van de Italiaanse staat waarmee uw opleiding Italiaans bij andere internationale instituten kunt voortzetten. Om deel te nemen moet u een toets doen, dat kan op de Open Dag op 8 september of mail uw telefoonnummer aan info@vu-rotterdam.nl en de docent neemt contact met u op

Open Dag
Op de Open Dag kunt u met de docenten uw niveau bespreken, vragen stellen en het lesmateriaal bekijken.

Lesmateriaal
In deze cursus Italiaans wordt gewerkt met het boek :Grammatica della lingua italiana per stranieri (Volume 2, niveau B1), Italia per stranieri (klik hier voor meer informatie)

Niveau en instromen
In deze cursus wordt vrijwel uitsluitend Italiaans gesproken
Heeft u nog vragen?                                                                Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om de cursus te vinden die bij u past. Kom langs tijdens onze openingstijden, stuur een e-mail naar info@vu-rotterdam.nl of bel 010-476 1200.