Italiaans 1e en 2e jaar, A0 tot A1

De Rotterdamse Volksuniversiteit heeft een compleet aanbod in taalcursussen Italiaans. Hieronder vindt u het aanbod voor beginners.

Bij de Rotterdamse Volksuniversiteit zijn alle taalcursussen Italiaans klassikaal. De gemiddelde lesgroep heeft 12 tot 14 cursisten, maximaal zitten er 19 deelnemers in een groep. U moet bij deze cursussen rekenen op gemiddeld twee uur huiswerk per week.

Niveau
De beginnerscursussen Italiaans hebben 16 lessen van 1,5 uur. U gaat per cursus een half niveau vooruit. Met de intensiefcursus van 30 lessen van 2 uur gaat u in een seizoen een heel niveau vooruit.  De niveaus zijn ingedeeld volgens het Europees Referentiekader (ERK). De cursussen hieronder gaan tot niveau A1, dat is voor beginners en mensen die een klein beetje Italiaans spreken.

Als u het Italiaans al enigermate beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? U bent van harte welkom om met behulp van het lesboek zelf een inschatting van uw niveau te maken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze  medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal

Bestel uw lesmateriaal snel en eenvoudig via de link bij de cursus. U ontvangt dan meteen korting.

Heeft u nog vragen?
Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om de cursus te vinden die bij u past. Kom langs tijdens onze openingstijden, stuur een e-mail naar info@vu-rotterdam.nl of bel 010-476 1200.

Italiaans 1 intensief

L’italiano per le vacanze:

Laat je uitdagen en leer in korte tijd jezelf te redden in Italië tijdens de vakantie. In deze intensieve cursus leer jij gesprekken te voeren in situaties die je op vakantie tegen zal komen. Je leert je weg te vinden op de menukaart, bij de receptie van het hotel en op de camping. Er zal veel aandacht besteed worden aan je spreek- en luistervaardigheid, maar ook aan veel aspecten van Italiaanse cultuur, mentaliteit en tradities en niet te vergeten: de Italiaanse keuken.

Maandag 20 juni 2022
9 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 310,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Andreina) Schop-Poddighe
Boek: Al Dente 1 (klik hier voor meer informatie)