Italiaans 3e en 4e jaar, A1 tot A2

De Rotterdamse Volksuniversiteit heeft een compleet aanbod in taalcursussen Italiaans. De cursussen hieronder starten op niveau A1 en half A2.

De reguliere cursussen Italiaans hebben 24 lessen van 1,5 uur. De volksuniversteit biedt ook een intensiefcursus. Die heeft 30 lessen van 2 uur, u gaat veel sneller door de lesstof heen. Met de intensief cursus kunt u in een seizoen een heel niveau stijgen. U moet bij deze cursussen rekenen op gemiddeld twee uur huiswerk per week.

Niveau
De cursussen hieronder beginnen op A1 en lopen tot niveau A2 van het Europees Referentiekader (ERK). Dit niveau is geschikt voor iedereen die basis van het Italiaans beheerst en een stevige vervolgstap wil doen.

Als u het Italiaans al enigermate beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? U bent van harte welkom om met behulp van het lesboek zelf een inschatting van uw niveau te maken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze  medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal

Bij de cursus staat vermeld met welk lesmateriaal er wordt gewerkt. Bestel uw lesmateriaal snel en eenvoudig via: www.intertaal.nl

Scroll naar Vind je boekenlijst en klik aan Volksuniversiteit Rotterdam, selecteer vervolgens de taal en daarna de cursus.

Maak tijdens het afrekenen gebruik van de kortingscode VUROTTERDAM2021

Heeft u nog vragen?
Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om de cursus te vinden die bij u past. Kom langs tijdens onze openingstijden, stuur een e-mail naar info@vu-rotterdam.nl of bel 010-476 1200.

Op dit moment is er in deze categorie geen cursusaanbod. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om geïnformeerd te blijven over ons aanbod en het publiceren daarvan op de website.