Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 194

Italiaans 3e jaar

Italiaans 3e jaar
Cursuscode: 194

De taalcursus Italiaans 3e jaar is bedoeld voor gevorderden cursisten die al eerder Italiaans 2e jaar gevolgd hebben. In 24 lessen van 1,5 uur werkt u aan 4 taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. In de lessen is de steuntaal nog steeds Nederlands, maar langzaam maar zeker wordt er zoveel mogelijk Italiaans gesproken.

Niveau taalcursus Italiaans
Na afloop van de cursus heeft u het niveau half A2 Italiaans volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U kunt uzelf goed redden in het Italiaans en gesprekken voeren over alledaagse zaken. Ook kunt u veelvoorkomende uitdrukkingen begrijpen.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode al Dente 2, werk- en tekstboek, tijdens deze cursus wordt het boek behandeld t/m hoofdstuk 4. U moet rekenen op 2 uur huiswerk per week.

Donderdag 23 september 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 339,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. S. (Sara) Manzi
Boek: Al Dente 2 (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
S. (Sara) Manzi
S. (Sara) Manzi
Als maatschappelijk werker ben ik begonnen met het leren van Italiaans aan asielzoekers en economische migranten. Daarbij fascineerde het me dat door het lesgeven van je eigen taal, je ook inzicht krijgt in een andere cultuur waardoor je weer op een nieuwe manier naar je eigen cultuur gaat kijken. Gedurende mijn studie als docent Italiaans werkte ik als lerares Italiaans in Italië, Senegal en Griekenland. De afgelopen periode heb ik de masteropleiding Italiaans aan de Ca' Foscari Universiteit van Venetië gevolgd en met goed gevolg afgerond. Het is geweldig om u mijn moedertaal te leren en dat daarbij ook cultuur komt kijken is mooi meegenomen