Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 195

Italiaans 4e jaar

Italiaans 4e jaar
Cursuscode: 195

De taalcursus Italiaans 4e jaar is bedoeld voor gevorderden curisisten die al eerder Italiaans 3e jaar gevolgd hebben. In 24 lessen van 1,5 uur werkt u aan 4 taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. 

Niveau taalcursus Italiaans
Na afloop van de cursus heeft u niveau A2 Italiaans volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U kunt uzelf goed redden in het Italiaans en uzelf in eenvoudige bewoordingen uitdrukken, ook in de wat meer diepgaande gesprekken over specifieke zaken en achtergronden.

Lesmateriaal
In deze taalcursus Italiaans 4e jaar worden hoofdstuk 5 t/m 9 van Con Piacere 2 behandeld. U moet rekenen op 2 uur huiswerk per week.

 

Dinsdag 21 september 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 12:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 349,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. S. (Sara) Manzi
Boeken: Con piacere 2 tekstboek, Con piacere 2 werkboek (klik hier voor meer informatie)
12:45 - 14:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
S. (Sara) Manzi
S. (Sara) Manzi
Als maatschappelijk werker ben ik begonnen met het leren van Italiaans aan asielzoekers en economische migranten. Daarbij fascineerde het me dat door het lesgeven van je eigen taal, je ook inzicht krijgt in een andere cultuur waardoor je weer op een nieuwe manier naar je eigen cultuur gaat kijken. Gedurende mijn studie als docent Italiaans werkte ik als lerares Italiaans in Italië, Senegal en Griekenland. De afgelopen periode heb ik de masteropleiding Italiaans aan de Ca' Foscari Universiteit van Venetië gevolgd en met goed gevolg afgerond. Het is geweldig om u mijn moedertaal te leren en dat daarbij ook cultuur komt kijken is mooi meegenomen