Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 865

Japans 1

Japans 1
Cursuscode: 865

De taalcursus Japans 1e jaar is geschikt voor beginners. Er wordt aandacht besteed aan de vier taalvaardigheden; lezen, schrijven, luisteren en spreken. Aan het eind van de cursus bent u in staat om typische uitdrukkingen en zinnen te lezen, te schrijven, en te begrijpen die zijn geschreven in hiragana, katakana en basis-kanji. Ook kunt u belangrijke informatie uit korte, langzaam gesproken gesprekjes halen, deze informatie begrijpen en er een passend antwoord op formuleren. Daarnaast krijgt u een beter inzicht in de Japanse levende cultuur. Deze cursus wordt in het Nederlands gegeven. Gemiddelde huiswerkbelasting is 2 uur.

Het streefniveau van deze cursus komt overeen met Level N5 van de JLPT (Japanese Language Proficiency Test).

In de les ligt de focus op grammatica en spreekvaardigheid. Leerlingen die er voor kiezen zich niet focussen op schrijf- en leesvaardigheid kunnen hierdoor wel gemakkelijk les lessen blijven volgen.
Buiten de les ligt de focus op het leren van vocabulaire en het leren van de schriften.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Marugoto: Japanese language and culture. Starter A1 Katsudoo: Coursebook for communicative language activities . 

 

 

Dinsdag 8 juni 2021
10 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 280,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Momo) Mikawa
Boek: Marugoto: Japanese language and culture. Starter A1 Katsudoo: Coursebook for communicative language activities (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 21:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
M. (Momo) Mikawa
M. (Momo) Mikawa