Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 096

Japans 1e jaar

Japans 1e jaar
Cursuscode: 096

De taalcursus Japans 1e jaar is geschikt voor beginners en heeft 24 lessen van 1,5 uur. Er wordt aandacht besteed aan de vier taalvaardigheden; lezen, schrijven, luisteren en spreken. Aan het eind van de cursus bent u in staat om typische uitdrukkingen en zinnen te lezen en te begrijpen die zijn geschreven in hiragana, katakana en basis-kanji. Ook kunt u belangrijke informatie uit korte, langzaam gesproken gesprekjes halen, deze informatie begrijpen en er een passend antwoord op formuleren.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Japanese for busy people. De boeken zijn te koop op de Volksuniversiteit tot ongeveer 3 weken na de start van de cursus.

Woensdag 14 november 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 334,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. A.J.N. van der Salm
Boek: Japanese for busy people 1 (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
A.J.N. van der Salm
A.J.N. van der Salm
Niels van der Salm studeerde tussen 2010 en 2018 Japanse Talen en Culturen en Asian Studies in Leiden, waarbij hij zich vooral interesseerde voor oude literatuur. Momenteel is hij op zijn oude universiteit werkzaam als docent. Dankzij twee jaar verblijf aan verschillende Japanse universiteiten is zijn Japans op uitstekend niveau, en door zijn Nederlandse achtergrond kan hij ook beginners prima hun eerste stappen helpen zetten het Japans in.