Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 651

Japans 1e jaar

Japans 1e jaar
Cursuscode: 651

De taalcursus Japans 1e jaar is geschikt voor beginners. Er wordt aandacht besteed aan de vier taalvaardigheden; lezen, schrijven, luisteren en spreken. Aan het eind van de cursus bent u in staat om typische uitdrukkingen en zinnen te lezen en te begrijpen die zijn geschreven in hiragana, katakana en basis-kanji. Ook kunt u belangrijke informatie uit korte, langzaam gesproken gesprekjes halen, deze informatie begrijpen en er een passend antwoord op formuleren. Deze cursus wordt vanuit het Engels gegeven. Gemiddelde huiswerkbelasting is 3 uur.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Japanese for busy people. De boeken zijn te koop op de Volksuniversiteit tot ongeveer 3 weken na de start van de cursus.

Dinsdag 28 januari 2020
18 lessen van 2 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 306,00 Betaling in 5 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. R. Snyder
Boek: Japanese for busy people 1 (klik hier voor meer informatie)
9:30 - 11:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
R. Snyder
R. Snyder
Mijn naam is Roderick en ik ben wat je noemt een 'polyglot'. Vanaf zeer jonge leeftijd kwam ik in aanraking met het Nederlands, Engels en Japans en mijn vaardigheden in deze drie talen liggen redelijk nabij elkaar. Met die voorsprong ben ik op latere leeftijd ook andere talen gaan leren. Inmiddels durf ik te zeggen dat ik me verstaanbaar kan maken in zo'n 12 tot 15 talen. Ik weet hoe het is om zelf een taal en leren, en sinds 2010 help ik ook anderen bij het leren van een nieuwe taal.