Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 187

Japans 2e jaar

Japans 2e jaar
Cursuscode: 187

De taalcursus Japans 2e jaar is het vervolg op de beginnerscursus en telt 24 lessen van 1,5 uur. Er wordt aandacht besteed aan de vier taalvaardigheden; lezen, schrijven, luisteren en spreken. Aan het eind van de cursus bent u in staat om typische uitdrukkingen en zinnen die zijn geschreven in hiragana, katakana en basis-kanji beter te begrijpen. Het is ook geschikt voor mensen die hiragana en katakana kunnen lezen, of die eerder een beetje Japans hebben gestudeerd.We gebruiken ook videomateriaal op het internet om ons begrip van de traditionele Japanse cultuur en de hedendaagse trends te verdiepen.

Niveau

Het streefniveau van deze cursus komt ongeveer overeen het niveau tussen N5 en halverwege N4 van de JLPT (Japanese Language Proficiency Test).

In de les ligt de focus op grammatica en spreekvaardigheid. Leerlingen die er voor kiezen zich niet focussen op schrijf- en leesvaardigheid kunnen hierdoor wel gemakkelijk les lessen blijven volgen.
Buiten de les ligt de focus op het leren van vocabulaire en het leren van de schriften.

Lesmateriaal

De cursus werkt met de lesmethode Marugoto: Japanese language and culture Elementary1 A2 Coursebook for communicative language activities "Katsudoo"  les 1 t/m 18.

(In een cursus met 24 lessen wordt ook "Japanese for busy People I" behandeld. Deze vereist geen nieuwe aankoop).

Zie ook de volgende website om u te helpen bij het leren: https://a2.marugotoweb.jp/en/

 

 

Dinsdag 22 september 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 17:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 339,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. T. (Takahide) Suzuki
Boeken: Japanese for busy people 1 , Marugoto: Japanese language and culture Elementary2 A2 Coursebook for communicative language activities (klik hier voor meer informatie)
17:00 - 18:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
T. (Takahide) Suzuki
T. (Takahide) Suzuki
De heer Suzuki was Radio journalist voor verschillende Japanse media en dus actieve beoefenaar van de taal op professioneel niveau in Japanse samenleving. Tevens is hij is taaldocent aan universiteit van Leiden.