Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 189

Japans 3e jaar

Japans 3e jaar
Cursuscode: 189

De taalcursus Japans 3e jaar is voor mensen die het Japans al enigermate beheersen en telt 24 lessen van 1,5 uur. In de klas zullen er meer output-bewuste activiteiten zijn, zoals vrijuit praten en het uitwisselen van meningen, maar ook commentaar en het oefenen met behulp van tekstboeken. Deze cursus maakt het leren van Japans nog leuker. We gebruiken ook videomateriaal op het internet om ons begrip van de traditionele Japanse cultuur en de hedendaagse trends te verdiepen.

 

Niveau
De cursus is geschikt voor mensen die het eerste en tweede jaar al gevolgd hebben. Ook mensen die het Japans al een beetje beheersen, kunnen instromen in overleg met de docent. Stuur ons een email op info@vu-rotterdam.nl en wij brengen u in contact met de docent.

Lesmateriaal

De cursus werkt met de lesmethode Marugoto: Japanese language and culture Elementary2 A2 Coursebook for communicative language activities "Katsudoo"  les 1 t/m 18

(In een cursus met 24 lessen wordt ook "Japanese for busy People II" behandeld. Deze vereist geen nieuwe aankoop).

Zie ook de volgende websites om u te helpen bij het leren. https://a2-2.marugotoweb.jp/en/

 

Dinsdag 22 september 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 377,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. T. (Takahide) Suzuki
Boeken: Japanese for busy people 2, Marugoto: Japanese language and culture Elementary2 A2 Coursebook for communicative language activities (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Aanmelden wachtlijst >
T. (Takahide) Suzuki
T. (Takahide) Suzuki
De heer Suzuki was Radio journalist voor verschillende Japanse media en dus actieve beoefenaar van de taal op professioneel niveau in Japanse samenleving. Tevens is hij is taaldocent aan universiteit van Leiden.