Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 202

Koerdisch gevorderden

Koerdisch gevorderden
Cursuscode: 202

Het Koerdisch behoort tot de Indo-Europese taalfamilie en is een van de oudste talen van het Midden-Oosten. Koerdistan ligt tussen Turkije, Iran, Irak en Syrië. TEST - Er zijn meer dan 40 miljoen mensen die deze taal spreken. De cursus gaat uit van het Latijnse schrift (kurmanci). 
De lessen zijn opgebouwd uit grammatica, conversatie, lezen, schrijven, dictee, en het maken van toetsen. U moet rekening houden met huiswerk. Dat bestaat uit het maken van oefeningen, lezen van teksten en leren van woorden en vervoegingen van werkwoorden.

Lesmateriaal wordt door de docent ter beschikking gesteld. Daarbij moet u rekenen op het kopieren van 3 lesboeken van in totaal 550 pagina's.

De cursus kan worden afgesloten met een examen. 

Woensdag 25 september 2019
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 319,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. W. (Walid) Omar
18:45 - 20:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
W. (Walid) Omar
W. (Walid) Omar
Mijn naam is Walid Omar en ik kom uit Koerdistan-Syrië. Ik woon nu meer dan 10 jaar in Nederland, vroeger gaf ik Arabische les op de middelbare school en nu werk ik als onderwijsassistent op de basisschool. Een aantal jaar gaf ik Koerdische taal bij het Koerdisch Centrum in Rotterdam en sinds 2008 geef ik les op de Rotterdamse Volksuniversiteit.