Bestellijst

Geen bestellingen

Maleis

Bij de Rotterdamse Volksuniversiteit kunt u terecht voor een taalcursus Maleis om in 18 klassikale lessen een woordje Maleis te leren spreken.

Deze taalcursus helpt u om uzelf uit te drukken in het Maleis of Malay op verschillende vlakken: lezen, schrijven, spreken en luisteren. In de lessen worden veel audiofragmenten gebruikt en oefent u met elkaar, zodat u de uitspraak correct onder de knie krijgt. U moet rekening houden met ongeveer 2 uur huiswerk per week.

De taalcursussen Maleis van de Rotterdamse Volksuniversiteit hebben 18 lessen van 2 uur. Al onze taalcursussen zijn klassikaal en worden gegeven in kleine groepen, waarin interactie met elkaar en met de docent een belangrijk onderdeel van het leerproces vormen.  

Niveau en instromen
De cursussen Maleis worden gegeven in het Nederlands, maar in de hogere jaren is de voertaal steeds vaker Maleis. Als u de taal al enigermate beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? Stuur een email naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Heeft u nog vragen?
Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om de cursus te vinden die bij u past. Kom langs tijdens onze openingstijden, stuur een e-mail naar info@vu-rotterdam.nl of bel 010-476 1200.

Maleis 1: 0.1 ONLINE 16 x op Di. 22-09-2020 19:00 - 20:00
Maleis 2: 0.2 ONLINE 16 x op Di. 16-02-2021 19:00 - 20:00