Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 19078

Nederlands als tweede taal A2+

Nederlands als tweede taal A2+
Cursuscode: 19078

U kunt deelnemen aan deze cursus als u de cursus A2 bij de Volksuniversiteit voldoende heeft afgerond. Heeft u niet eerder de A2 cursus gedaan, maar beheerst u toch het Nederlands op A2 niveau? Dan moet u eerst een niveautoets doen. Het tempo is hoog. Naast de lessen moet u 3-4 uur huiswerk maken per week. In deze cursus wordt er met het boek De Sprong, hoofdstuk 1 t/m 5 gewerkt. Tijdens de les wordt zowel aandacht besteed aan lezen, luisteren, schrijven, spreken als grammatica. Het eindniveau zit tussen A2 en B1 in. De cursus wordt afgesloten met een voortgangstoets. De Volksuniversiteit maakt gebruik van de officiële TOA toetsen. De toetsen voor lezen, luisteren en schrijven worden klassikaal en digitaal afgenomen. De spreektoets wordt individueel en mondeling afgenomen. U moet voor deze toetsen een voldoende halen om u in te kunnen schrijven voor de cursus B1. De uitslag ontvangt u per e-mail. 

Dinsdag 29 oktober 2019
30 lessen van 1,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 336,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. L.M.J. (Wiesje) Verhoef-Verbove
Boek: De Sprong (klik hier voor meer informatie)
10:00 - 11:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
L.M.J. (Wiesje) Verhoef-Verbove
L.M.J. (Wiesje) Verhoef-Verbove
Mevrouw (Wiesje) Verbove begon in 1977 als docente Engels in het volwassenenonderwijs. Eerst gaf zij les aan de zgn. moedermavo, later ook aan de dag/avondhavo en het MBO. In 2001 haalde zij de aantekening docente Nederlands als Tweede Taal en gaf zij les aan anderstalige cursisten. Met veel plezier geeft ze nog steeds cursussen NT2 aan de Rotterdams volksuniversiteit, al is zij sinds december 2005 met FPU (VUT),