Cursuscode: 20696

Nederlands als tweede taal C1

Cursuscode: 20696

U kunt deelnemen aan deze cursus als u de cursus B2+ bij de Volksuniversiteit voldoende heeft afgerond. Heeft u niet eerder de B2+ cursus gedaan, maar beheerst u toch het Nederlands op B2+ niveau? Dan moet u eerst een niveautoets doen. In deze cursus worden 'de punten op de i gezet' Naast het lesboek met zijn oefeningen, nemen door u ingebrachte vragen en opmerkingen over het Nederlands een belangrjke plaats in. U bepaalt samen met uw medecursisten dus een deel van de inhoud. Het tempo is hoog. Naast de lessen moet u 3-4 uur huiswerk maken per week. In deze cursus wordt er met het boek Nederlands naar perfectie, hoofdstuk 5 t/m 8 gewerkt. Tijdens de les wordt zowel aandacht besteed aan lezen, luisteren, schrijven, spreken als grammatica. Het eindniveau is C1. De cursus wordt afgesloten met een toets, zodat u dan het door u behaalde niveau weet. De Volksuniversiteit maakt gebruik van de officiële TOA toetsen. De toetsen voor lezen, luisteren en schrijven worden klassikaal en digitaal afgenomen. De spreektoets wordt individueel en mondeling afgenomen. De uitslag ontvangt u per e-mail.

Donderdag 13 februari 2020
15 lessen van 3 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 373,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. N.M. (Nel) Piket
Boek: Nederlands naar perfectie (klik hier voor meer informatie)
N.M. (Nel) Piket
N.M. (Nel) Piket - van der Burg is Drs. in de Engelse Taal en Letteren en geeft sinds 1996 les bij de Rotterdamse Volksuniversiteit. Met behulp van het boek ???Nederlands naar perfectie??? en het gebruik van actuele informatie wil ze de cursisten lesgeven in een ontspannen sfeer en voldoende zelfvertrouwen geven om zich in allerlei situaties duidelijk te kunnen uitdrukken in de Nederlandse taal.