Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 298

Schriftelijk Nederlands

Schriftelijk Nederlands
Cursuscode: 298

Een degelijke cursus voor degenen die voor hun werk of studie het geschreven Nederlands willen verbeteren. Er is veel aandacht voor werkwoordspelling en voor stijl, tevens krijgt u handvatten om helder en duidelijk te formuleren. Het startniveau van deze cursus is mbo-3/4.

Lesmateriaal en huiswerk
In deze cursus wordt gewerkt met de boeken Schrijven met effect en Vlekkeloos Nederlands. U krijgt ongeveer één uur huiswerk per week. 

Entreetoets
Voorafgaand aan deze cursus maakt u een toets om uw niveau te bepalen. Hiervoor moet u een afspraak maken.  De kosten voor de toets bedragen 7,50.

Maandag 1 november 2021
20 lessen van 2 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 431,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Marike) Vierstra
Boeken: Schrijven met effect, Vlekkeloos Nederlands (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:45
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
M. (Marike) Vierstra
M. (Marike) Vierstra
Mevr. drs. (Marike) Vierstra studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam, waar zij ook haar doctoraalexamen deed. Ze werkte lang als tekstschrijver en heeft enige tijd Nederlandse les gegeven aan mbo-leerlingen en op middelbare scholen. Vierstra: "Met genoeg oefening en heldere uitleg kan iedereen leren een duidelijke, zakelijke brief te schrijven waarin geen spelfouten staan. Neem uw 'probleempost' gerust mee naar de cursus, of stel vragen naar aanleiding van ondervonden schrijfmoeilijkheden.