Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 660

Schriftelijk Nederlands intensief

Schriftelijk Nederlands intensief
Cursuscode: 660

Een stoomcursus voor degenen die voor werk of studie hun geschreven Nederlands willen verbeteren. Aan bod komen: spelling, stijl en helder formuleren. Het startniveau van deze cursus is mbo-3/4. In deze cursus wordt gewerkt met de boeken Schrijven met effect en Vlekkeloos Nederlands. U kunt rekenen op minstens twee uur huiswerk per week.

Voorafgaand aan deze cursus maakt u een toets om uw niveau te bepalen. Hiervoor kunt u zonder afspraak langskomen tijdens onze openingstijden. De kosten voor de toets bedragen 7,50.

Donderdag 30 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 149,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Marike) Vierstra
Boeken: Vlekkeloos Nederlands, Schrijven met effect (klik hier voor meer informatie)
10:00 - 11:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
M. (Marike) Vierstra
M. (Marike) Vierstra
Mevr. drs. (Marike) Vierstra studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam, waar zij ook haar doctoraalexamen deed. Ze werkte lang als tekstschrijver en heeft enige tijd Nederlandse les gegeven aan mbo-leerlingen en op middelbare scholen. Vierstra: "Met genoeg oefening en heldere uitleg kan iedereen leren een duidelijke, zakelijke brief te schrijven waarin geen spelfouten staan. Neem uw 'probleempost' gerust mee naar de cursus, of stel vragen naar aanleiding van ondervonden schrijfmoeilijkheden.