Pools 1e jaar(van A0 tot half A1)

Het Pools is een Slavische taal, die vergelijkbaar is met het Tsjechisch en het Slowaaks.De beginnerscursus Pools heeft 24 klassikale lessen van 1,5 uur, waarin de focus ligt op de basis van het lezen, schrijven, verstaan en spreken van het Pools.  Ook de Poolse cultuur komt aan bod. In de lessen oefent u gelijk met de docent en de medecursisten met het spreken en verstaan van het Pools.

Lesmateriaal
Deze cursus behandelt het lesboek Op stap Pools. Dit boek is vanaf de start van de cursus tot drie weken daarna te koop bij onze receptie.

Donderdag 26 september 2019
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 300,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Maria) Lukomska
Boek: opSTAP Pools (klik hier voor meer informatie)
M. (Maria) Lukomska
Mevr. (Maria) Lukomska heeft Doctoraalopleiding Duitse taal en letterkunde aan de Universiteit te Warschau gedaan. Sinds 1982 docente Pools aan de Volksuniversiteit en andere instellingen. Tevens beëdigd vertaalster Pools.  De cursussen zijn niet alleen leerzaam, maar ook heel gezellig.